Läsarkommentarer

LÄSARKOMMENTARER – ETT AXPLOCK.

– Visst har varje människa en bok i sig, den om sig själv. Jag önskar att alla skulle kunna presentera den så storslaget som Arne Berglund. (Diana Holmberg, litteraturkritiker, Helsingborg.)

– En jättefin bok med rikt innehåll. (Göran Sjögård, arkivchef Folklivsarkivet, Lund.)

– Heja Arne! (Hasse Alfredson, Lidingö.)

– Ett stort tack för din fina bok! Den är ett mästerverk. (Bertil de la Motte, Rydebäck.)

– Vi läser och skrattar om vart annat över allt detta för oss välkända, men ändå nästan bortglömda som du på ett fantastiskt sätt väcker till livs i bokens alla läsvärda kapitel med sitt underbara bildmaterial! (Torsten och Ann-Charlotte Weimarck, Lerberget.)

– Många glada skratt och igenkännanden. Du har fått med hela tidsepoken utifrån olika perspektiv. Fantastiskt bildarkiv och intressanta texter. Succé! (Lotten Modéer, Falsterbo.)

– Din fantastiska bok överträffar allt som tidigare skrivits om Helsingborg under 1900-talet. Den kommer att bli en klassiker av stora mått. (Bengt Bosson, Helsingborg.)

– Du är en överdängare! Boken är ett mästerverk, en gedigen krönika långt bortom den personliga, en sprakande hyllning till den stad vi växt upp i, ein hervorragender Beitrag zur Zeitgeschichte! Jag är glad och stolt att äga denna klenod. (Björn Merker, Kristianstad.)

– Århundradets bästa nostalgibok, lärorik och skojig. Jag bodde i Småland på 1940- och 50- talen men kan lätt identifiera mig med det mesta i boken. (Göran Bransmo, Helsingborg.)